Kozines

Punt West, Ouddorp

Gelegen in het prachtige natuurgebied ‘De Punt’ en direct aan het Grevelingenmeer, is Punt-West Hotel & Beachresort onder andere gerealiseerd door DWprefab in opdracht van Van den Nieuwendijk Bouw. Het natuurgebied is ca. 150 ha. groot.

Kozinez heeft 52 recreatiewoningen geleverd en gemonteerd inclusief dakelementen van het Beachclub “Werelds aan het Strand”.

Alle villa’s liggen in de duinen of op het strand rondom de aangelegde baai van het resort. Voor de villa’s is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De woningen hebben groene daken en passen perfect in de omgeving. Alle villa’s bieden veel privacy, hebben een zeer hoog afwerkingsniveau met grote raampartijen en beschikken over luxe keukenapparatuur, moderne badkamers en riante (woon)keukens. De villa’s zijn omringd door een grote veranda waar het heerlijk vertoeven is.

Op het eiland midden in de baai liggen de hotelstudio’s, hier bevindt zich ook de Beachclub. De hotelstudio’s bestaan uit twee verdiepingen en hebben een kitchenette en een terras met terrasmeubilair vanwaar uitzicht is over de baai of het eiland zelf.

Klik hier voor een overzichtsplattegrond van het resort.

Voor meer informatie: https://www.oasisparcs.nl/puntwest

Lees hier de publicatie van Industrie Bouw
Lees hier de publicatie van Het Houtblad

Kozines is een toonaangevende specialist in de productie en levering van houtskeletbouw woningen, utiliteitsbouw delen en gevelelementen. Door slim samen te werken met betrokken partijen kunnen ze de meest ingenieuze plannen realiseren. In modern geoutilleerde productiehallen worden de producten onder ideale omstandigheden geproduceerd volgens de meest recente normen en technieken in combinatie met ambachtelijk vakmanschap. Kozines is betrokken bij verschillende initiatieven op circulair bouwen.

Contactpersoon voor deze casus is: Douwe Leerstra